Відомий український астролог Розалія Романова розповіла, чого чекати людям від першого осіннього місяця-вересня. Які підступи підготовлені для знаків Зодіаку, а кому навпаки пощастить.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програма "Твій день" від телеканалу 1 + 1.

Астролог радиться прислухатися до її порад, так як саме у вересні енергії будуть сильно і стрімко розгортатися. Символом дня є Рік достатку, тому потрібно налаштувати себе на те, що ви багаті і щасливі.

Астрологія, скріншот: YouTube

Також, люди можуть відчути в цьому місяці, що буде корисно, а що ні. Якщо наприклад вам хочеться чогось смачного - це корисно для вас. Якщо ж навпаки - краще цього не робити.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Що стосується людей - те ж саме. Бачитися в цьому потрібно лише з тими, з ким ви хочете. Якщо ж, наприклад, немає бажання бачитися з людиною в ці дні - нехай тримається подалі, інакше все може закінчитися чимось поганим.

Осінь, фото: unian

Варто відзначити, що вересень цього року відмінно підійде для того, щоб продовжити старі, і не закінчені справи. Якщо правильно все зробити, а також не втратити можливість - можна розраховувати на успіх.

При цьому, не варто забувати про економію сил. Якщо в цьому місяці буде можливість трохи відпочити, і набратися нових сил - не варто придумувати відмовки.

Пощастить найбільше в цьому місяці Тельцям, Близнюкам, а також ракам. Вони можуть значно просунутися по кар'єрних сходах, а також почнуть більше заробляти.

Можливі дорогі покупки, про які вони так давно мріяли.

Нагадаємо, раніше гороскоп від легендарної Ванги: ці знаки Зодіаку в березні можуть сміливо "забирати своє"

Як повідомляє портал Знай.uа Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021