Соломія Вітвіцька - популярна українська телеведуча, яка має досить широку армію шанувальників. Тому зірка з задоволенням ділиться новими світлинами чи подробицями з життя у своїх соціальних мережах.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча розповіла про те, як важливо стежити за станом шкіри. Попереджувати потрібно не сухість чи висипи, а... онкологію.

"Я бережу свою шкіру! Саме так звучить гасло соціального проєкту SkinScan, який ми презентували у день діагностики меланоми.

У цьому проєкті аби привернути увагу людей до стану своєї шкіри, взяли участь відомі українки - ведучі, акторки, танцівниці. І вірю, що якщо нам вдасться врятувати хоча б одне життя - це варте будь-яких зусиль!

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

БЕЗКОШТОВНО впродовж місяця У @dreamtownkyiv на 3-му поверсі дерматолог-онколог консультуватиме всіх охочих. За ці кілька днів уже близько 70 людей пройшли діагностику. У трьох пацієнтів виявили підозрілі видозміненння родимок і призначили ретельніші дослідження! Головне вчасно виявити проблему і почати лікування!", - розповіла Вітвіцька.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"