Стало відомо, де президент України Володимир Зеленський зустрічатиме Новий Рік.

Детальніше про це розповідає видання Страна.иа, посилаючись на інформацію особистого джерела в офісі президента.

За інформацією видання, український гарант цього року відсвяткує Новий рік у Карпатській резиденції "Синьогора" у селищі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області. Компанію гаранту повинні скласти глава офісу президента Андрій Єрмак, а також його перший помічник Сергій Шефір зі своїми сім'ями.

Варто зазначити, що минулого року Володимир Зеленський відзначав Новий Рік також у "Синьогорі" на Прикарпатті, після чого полетів до Омана.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Джерело видання стверджує, що цього року у гаранта були плани відправитися на свята закордон, проте його оточення було категорично проти. Тому Зеленський знову відправиться з родиною на Прикарпатті.

Що стосується спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, то, за інформацією джерела, вони відзначатимуть Новий рік вдома.

Нагадаємо, що Зеленського просять присвоїти Кернесу звання Героя України. В якості альтернативи розглядається питання встановлення пам'ятника загиблому меру Харкова.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі урочисто відкрили новий міст через старий Дніпро за участю президента України Володимира Зеленського, який приїхав до міста з робочим візитом.

Також Знай.иа писав, що українські скаутські організації передали главі держави Володимиру Зеленському та першій леді Оленою Зеленською лампадку з Вифлеємським вогнем.