Колишня дружина Олега Кензова звинуватила його в домашньому насильстві. Про це розповіли в програмі "Зірковий шлях".

Колишня дружина Олега Кензона Наталія Ярмоленко, більш відома як DJ Madonna, розповіла про декілька випадків домашнього насильства з боку колишнього чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

Жінка зізналася, що Олег Кензов у відносинах завжди був ревнивим і постійно шукав привід звинуватити її в зраді, що переростало в побиття.

За словами Ярмоленка, одного разу Кензов в нападі ревнощів зламав її електронну пошту в пошуку її невірності. Це перетворилося на сварку, яка тривала до ранку. У підсумку Наталя не витримала і сказала, що піде від нього. Це не на жарт розлютило Кензова і він почав бити її на очах у старшого сина.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Олег Кензов, фото: Instagram
Наталія Ярмоленко, фото: Instagram

Наталія Ярмоленко зізналася, що соромилася йти знімати побої. Вона вважає, що це є ще однією причиною домашнього насильства.

Після цього випадку жінка пробачила Кензова, проте він не припинив її бити. За словами Наталії, Олег бив її через коментарі в соцмережах, через те, що вона не хотіла йти з нм на конфлікт і мовчала, а також в нападах ревнощів.

Ярмоленко додала, що найсильніше побиття було у Львові. Вона прокинулася вранці, а Кензов вже сидів з її телефоном в руках.

"Чуєш, а це хто тобі написав коментар? А він накачаний, весь в татуюваннях. Ти його хочеш!". Я не встигла добігти до сходів, він викликав ліфт, затягнув мене до нього і почав бити, натиснув на стоп. Він мене бив так, що я обмочилася" - сказала Наталія Ярмоленко.

За словами жінки, її врятувало те, що Кензов закохався в іншу і пішов від неї.

Олег Кензов прокоментував звинувачення колишньої дружини і сказав, що вони не правдиві. Артист заявив, що ніколи не здійснював подібного і його екс-дружина просто хоче зіпсувати йому репутацію.

"Я говорив журналістам "Зіркового шляху" і ще раз повторюся: це брехня. Ніколи не підіймав руку на жінок і дітей. І не збираюся цього робитию. Я проти насильства у будь-яких його проявах." - сказав Олег Кензов

Наталія Ярмоленко, фото: Instagram
Олег Кензов, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у лісі на Буковині виявили багатодітну злиденну сім'ю

Як повідомляв портал "Знай.uа", батьки хочуть замкнути небажану дитину в психлікарні

Також, "Знай.uа" писав, що у прямому ефірі розкрили, хто розбещував 12-річного хлопчика