У Великобританії кіт пройшов пішки 64 кілометри і повернувся додому. Про це розповіли у виданні "The Sun”.

Повідомляється, що жителі Шилінгтона, в Бедфордширі, 53-річний Ніл Пейн і його дружина 43-річна Ліза Пейн віддали рудого кота на приізвисько Гарфілд, після того, як їх діти стали жити окремо.

Новий будинок кота виявився досить далеко, в Енфілді, Північний Лондон. Однак через кілька днів після приїзду, 20 червня, Гарфілд зник з дому нових власників.

Гарфілд, фото: The Sun

Через сім тижнів Ніл Пейн виявив кота на порозі свого будинку і був дуже здивований. Спочатку він не повірив, що це саме його кіт, але згодом переконався, що це все ж Гарфілд.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Це неймовірно. Він дивився на мене і плакав. Спочатку я не думав, що це був він, але після того, як Ліза підійшла до дверей і назвала його ім'я, він скочив на неї", - розповів Ніл Пейн.

У цілому, Гарфілд пройшов 64 кілометри пішки, щоб знайти свій старий будинок. При цьому господарі дивуються, як йому це вдалося, адже коту вже три роки і за цей час він ніколи не виходив на вулицю.

Ніл, Ліза і Гарфілд, фото: The Sun

Нагадаємо, що у Павлограді школяр Данило Осока відшукав собаку, що бігала з пластикової баклажкой на голові. До цього місцеві жителі писали в соцмережах про те, що виявили нещасну тварину і не змогли її зловити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Карпатах грибники натрапили на дуже завзятого захисника власній території. Маленьке оленятко старанно захищав власні кордони і буцався ще молодими ріжками.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на околиці міста на місцевому звалищі в районі Рогані було помічено навала лелек.