Ліан Чемп полягала в нещасливому шлюбі і постійно заїдала стрес. У підсумку вона пішла від чоловіка і повністю змінила своє життя. Про це розповіли у виданні leafclover.

Дівчина розповіла, що щодня заїдала стрес шкідливою їжею, особливо вона любила чіпси і походи в McDonalds.

Одного разу вранці вона прокинулася, подивилася в дзеркало, побачила що дуже розповніла і вирішила змінити своє життя. Це бажання посилилося після того, як вона встала на ваги і побачила, що в 24 роки важить 130 кілограм.

Ліан Чемп до схуднення, фото: leafclover

Ліан пішла від чоловіка, з яким прожила шість місяців і зайнялася власним здоров'ям та тілом.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"В той час я стежила за безліччю знаменитостей в Інтернеті, і я виявила, що їх селфі фото надихають і змушують прагнути до чогось більшого. Коли вони розповідали про те, як вони змінили своє тіло і що вони зробили для цього, я подумала про себе: "Якщо вони можуть це зробити, то чому я не можу?"" - розповіла дівчина.

Спершу вона соромилася з'являтися в спортзалі, тому почала з раціону харчування і контролю споживання білка. Це допомогло їй скинути 75 кілограм за 2 роки.

Ліан зізналася, що в процесі схуднення не контролювала втрату ваги, вона орієнтувалася на розмір одягу і вигляд в дзеркалі. Це допомогло їй не розчаровуватися і помічати прогрес.

Зараз вага дівчини становить 58 кілограм і вона активно тренується. Її улюбленим заняттям стало плавання, а "здорова дієта" перетворилася на спосіб життя.

"Дивно, але тепер я знаю, як управляти своєю вагою і своїми думками, тепер я відчуваю себе набагато краще", - додала дівчина.

Ліан Чемп після схуднення, фото: leafclover

Нагадаємо, що Дочка Потапа показала результати схуднення.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Тіна Канделакі опублікувала інструкцію для ідеальної фігури.

Також, "Знай.uа" писав, що Поліна Гагаріна розповіла секрети схуднення після пологів.