Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці в підтримку хлопчика в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 7-річному Дімі Постоялко лікарі поставили страшний діагноз - мієлобластний лейкоз (рак кровотворної системи).

Хлопчика одразу ж направили на курс хімотерапіі, яка коштує досить дорого, тому батьки хлопчика були змушені просити про допомогу.

Повідомлення про хворого хлопчика, скріншот: Facebook Діма Постоялко

Багато людей відгукнулися на крик про допомогу і надали хлопчику підтримку, за що батьки Діми були дуже вдячні.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Друзі!!! Спасибі велике всім за моральну і фінансову підтримку, спасибі за кожну скинуту гривню Вами, дякую за те, що кожен день нам у Дірект приходить тисячу повідомлень від Вас з питаннями про самопочуття Діми, спасибі не дивлячись на те, що у кожного з Вас є свої справи і проблеми, але Ви не залишаєтеся в стороні від нашого горя" - подякували небайдужим батьки хлопчика.

Не дивлячись на це, муки Діми ще не закінчені, адже йому ще належить пройти тривалий курс лікування. Крім того, хлопчик дуже чутливий до хіміотерапії.

"Самопочуття у Діми не дуже, від хіміотерапії у роті з'явилися виразки, Діму дуже нудить і йому дуже боляче, боляче від усього, що з ним відбувається зараз. І нам кожен день хочеться вірити, що це всього лише жахливий кошмар, але на жаль це все наяву" - розповіли батьки хлопчика.

У зв'язку з цим вони звернулися до небайдужих людей за допомогою, адже самостійно їм не подужати довге і дороге лікування хлопчика.

До повідомлення також додали реквізити, за допомогою яких кожен бажаючий може перерахувати кошти на порятунок маленького Діми.

Повідомлення про хворого хлопчика, скріншот: Facebook Діма Постоялко

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.uа" писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.