Поліція Франківщини встановлює особу загиблого в Галичі чоловіка. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської области в соцмережі Facebook.

6 червня в Галицьке відділення поліції повідомили про знаходження тіла людини. Правоохоронці встановлюють його особу і просять допомоги громадян, які володіють інформацією про загиблого.

"Муміфіковане тіло чоловіка знайшли в парковій зоні в місті Галичі. В даний час триває судово-медичне дослідження причин його смерті. Поліцейські встановлюють особу загиблого і просять відгукнутися громадян, що володіють будь-якими відомостями про нього." - написали в поліції.

Зріст загиблого чоловіка становить 165-170 сантиметрів, статура середня. Був одягнений в курточку синього кольору, темно-сині спортивні штани, темну кофту з малюнком у вигляді ромба і чорні туфлі 40 розміру.

Поліцейські просять усіх, хто володіє інформацією про чоловіка звернутися у відділення.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про особу загиблого або обставини події, повідомте за телефонами: (03435) 2-14-62; 0679592206; "102" або зверніться у найближчий відділ поліції." - закінчили повідомлення в поліції Івано-Франківської області.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше у Дніпрі знайшли труп сивого чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві чоловік з ножем нападав на перехожих.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові знайшли закривавлене тіло.