На вихідних в Карпатах випав сніг, рятувальники просять всіх утриматися від походів в гори. Повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

В Карпатах різкі зміни погодних умов, тому рятувальники застерігають усіх перечекати негоду через те, що зараз дуже легко збитися з маршруту.

"Управління ДСНС в Івано-Франківській області нагадує, що у періоди погіршення погодних умов, любителям гірського відпочинку потрібно утриматися від туристичних походів у Карпати, адже за таких умов навіть досвідченим туристам дуже легко збитися з наміченого маршруту, втратити відомі орієнтири, опинитися в незнайомих і небезпечних місцях", - йдеться в повідомленні

Рятувальники звертаються до всіх туристів та жителів гірських районів буди обережними та реєструватися і консультуватися у працівників гірської пошуково-рятувальної служби.
Адже, на вершина вже лежить сніг і можливо навіть отримати обмороження, або ж заблукати, що без попередньої підготовки дуже легко зробити.
Нагадаємо, туристів з Києва засипало снігом в Карпатах, рятувальники втратили спокій і сон: що з людьми
Як повідомляв раніше Знай.ua, зима не за графіком: Карпати засипало снігом, кадри аномалії
Також Знай.ua писав про те, що сніг у жовтні виявився не жартом: Карпати перетворилися на біле простирадло, фото