Василь Вірастюк дав відверте інтерв'ю каналу ICTV, прикарпатець розповів про харчування спортсменів, про початок кар'єри, улюблену музику та сім'ю.

Зустріч відбулася в барбершопі, тому інтерв'ю почалося з питання, де стрижеться "найсильніша людина світу" (2004). Василь Вірастюк відповів, що він довіряє тільки собі, це відноситься і до спорту в його житті.

Про кар'єру Вірастюк поділився тим, коли і що для нього було піком в спортивній діяльності і те,що в його житті було кілька таких періодів.

"Пік був тоді, коли виконав норматив міжнародника, поїхав на Чемпіонат Європи з легкої атлетики, перший виїзд на міжнародні змагання, де посів 6-те місце"- прокоментував спортсмен.

Також, він вважає, що його професійна кар'єра закінчилась 11 років тому і повертатися до неї спортсмен не планує, бо накопичені травми не дають віддаватись справі як раніше.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Він відверто розповів про значення одного з татуювань, та поділився, що сьогодні молодь не закладає багато сенсу в малюнки на тілі. Та ще багато цікавого і мотивуючого.

Нагадаємо, до Запоріжжя їде Вірастюк: де і коли зустрічати найсильнішу людину світу, - готуйтеся до селфі

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Франківськ "переїде" Вірастюк: "Це назавжди"

Також Знай.ua писав про те, що українець Новіков позмагається за звання найсильнішої людини на Землі, Вірастюк може пишатися: потужне фото