В "Укрзалізниці" не вщухають скандали, прикарпатка їхала у вагоні люкс і її закусали клопи. Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук журналістка Марічка Криштопа.

Поїзд їхав у напрямку "Рахів-Київ", жінка купила не дешеві квитки, щоб із комфортом доїхати з дитиною до місця призначення, а замість цього вона цілу ніч "полювала" на знахабнілих комах, жінка написала гнівний пост в мережі.

"Укрзалізниця", це дуже круто, коли купляєш квитки на потяг 357/358 “Рахів-Київ” вагон люкс (номер 8), бо хочеш спати й з дитиною їдеш, але маєш ловити всю ніч клопів. Та ще й з кров’ю. Ще й додому привезу”, – поскаржилася пасажирка, наголосивши, що квитки коштували майже 2 тисячі гривень.

Жінка була настільки обурена, що до посту прикріпила фотозвіт, щоб "Укрзалізниця" нарешті почала поважати пасажирів.

Вона звернулася до провідниці і та їй запропонувала просто прибрати килим.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

“Пані, це лиш на день такий вагон. Нічим не поможу”, – додала провідниця.

Коли жінка влаштувала скандал до неї підійшов начальник потяга і почав пропонувати пересісти в інший вагон.

В кінці кінців, журналістку з дитиною пересадили в чистий купейний вагон.

"Нас переселили в купе (схоже, віддали своє). Начальник потяга спрацював оперативно. З Укрзалізницею ми завтра ще поспілкуємося, бо те, що вони завтра відчеплять вагон, – не компенсація, – розказала, чим закінчилася подорож, Марічка Криштопа. – Свекруха нас зустрічала, спитала в провідниці, чому ми в іншому вагоні. "Щось там їм не сподобалось", – відповіла провідниця. Провідниця так і не зозуміла в чому ж проблема, або просто закриває очі на те, що відбувається у вагоні.

В "Укрзалізниці" з'ясовують деталі неприємного інциденту.

Нагадаємо, проблеми "Укрзалізниці" не зіпсували сон і кишеню Кравцова, блогер показав реальну картину: "Женя просто заробляє..."

Як повідомляв раніше Знай.ua, добирайтеся на своїх двох: "Укрзалізниця" підклала одеситам величезну свиню

Також Знай.ua писав про те, що в "Укрзалізниці" розповіли, скільки потрібно грошей від Європи, космічні суми: "Розробили декілька сценаріїв"