Івано-Франківськ потрапив у ТОП-3 Індексу місцевої е-демократії 2.0. Про це повідоми Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook.

"Івано-Франківськ - в трійці лідерів е-демократії поряд з Києвом та Львовом. Такими є результати дослідження Центр Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development, які оприлюднили на форумі, присвяченому розвитку електронної демократії в Україні. Загалом, вивчали 30 міст і показники Франківська виявились одними з найкращих", - йдеться в дописі.

В усіх містах України проходить дослідження Індексу місцевої електронної демократії, що присвячене інструментам е-демократії. Аналізують, в першу чергу, місцеві положення та рівень їх втілення. Особливо уваги надають е-демократії, -петиції, -консультації та громадському бюджету.

В рейтингу перше місце належить Києву, друге - Івано-Франківськ та третє - Львів.

Франківчани довели, що вони можуть займати лідируючі позиції по рівню життя, так що всіх бажаючих запрошують в Івано-Франківськ на постійне місце проживання.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, у Франківську рекордно подорожчає вода: сумні цифри

Як повідомляв раніше Знай.ua, суцільні "прогули": франківчанам показали, скільки засідань Ради пропустили депутати з Прикарпаття

Також Знай.ua писав про те, що мера Франківська Марцінківа підловили на дивному занятті, замішані жінки: опубліковано фото