На Прикарпатті за сприяння Асоціації учасників АТО надали квартири учасникам бойових дій. Документи на квартири отримало двадцять чоловіків. Чотирнадцят із вручених квартир є двокімнатні, а інші - однокімнатні.

Варто відмітити сім'ю Саїда Ахмеда Чергізова. Це багатодітна родина, де четверо власних дітей, та ще один син - на вихованні, а тако батько Саїда - інвалід першої групи. Чоловік захищав Україну ще від самого початку війни.

"До кінця року ми вручимо ще понад п'ятдесят ордерів на квартири. Таким чином продовжуємо втілювати проект забезпечення житлом наших побратимів", – проголосив заступник голови правління міської Асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

В черзі на квартиру - ще 346 бійців. В Асоціації обіцяють, що черга поступово зменшуватиметься, що всі отримають омріяні квартири. Видача квартир – це спільний проект Спілки добровольців АТО Прикарпаття. Він не передбачає затрат із міського чи державного бюджетів. Усе заздалегідь узгоджено з міським головою Русланом Марцінків.

В черзі першими йдуть воїни-інваліди, після них багатодітні сім'ї, малозабезпечені та інші учасники АТО. В майбутньому планують нагороджувати ще й "афганців".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, франківцям подарували безкоштовні квартири, але пощастило не всім: хто отримав заповітні ключі

Як повідомляв раніше Знай.ua, пільги учасникам АТО і їх родинам: які передбачені, як їх отримати і які документи потрібні

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі випустять головоріза Путіна, вбивав українців на Донбасі: "Бонус за хорошу поведінку"