В одному із супермаркетів Івано-Франківська 22 вересня стався неприємний інцидент. Покупець знайшла у випічці муху. Повідомляє "Голос-Інфо".

Жінка із знахідкою пішла до адміністратора, він відразу вибачився і зняв із продажу товар. Всі інші хлібобулочні вироби не були помічені в поганій якості. Адміністрація супермаркету запевняє, що комаха потрапила до випічки під час фасування, адже вони суворо дотримуються вимог та стандартів у виготовлені кулінарії.

Відома мережа "Сільпо" не залишила без уваги цю ситуацію і попросила вибачення за неприємний випадок і запевнила, що для них головне безпека та здоров'я гостей.

Із працівниками відділу провели відповідну бесіду, де їм ще раз наголосили на дотриманні санітарних норм і попросили бути уважними. В свою чергу, адміністряція взяла під суворий контроль викладку та фасування хлібобулочних виробів. Повідомили в прес-службі "Сільпо"

Нагадаємо, таргани влаштували "гонки" в дніпровському супермаркеті, гидливим не дивитися: дикі кадри

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, у відомому супермаркеті українців нагодували переносниками хвороб, люті немає меж: в одній тарілці з м'ясом

Також Знай.ua писав про те, що активісти закликали бойкотувати "Сільпо" та "Novus": така торгівля неприпустима, українці лютують