Богдан Юсипчук хлопець з Прикарпаття, який став титулованим красунчиком на конкурсі краси в Перу. Він актор і ведучий програми «Життя відомих людей»

Хлопець народився у Косові. Захоплювався греко-римською боротьбою та грав на бандурі та фортепіано. Ще з юних літ його цікавило акторство, але вступити до університету йому заважав гуцульський акцент. Але хлопець йшов всупереч перешкодам і перші гроші не цурався заробляти аніматорством.

І, як людина наполеглива, він врешті почав отримувати запрошення й у кіно – від епізодичних ролей до дедалі більш упізнаваних.

Початком перемоги в Перу став конкурс "Містер Україна 2014", заробив на квартиру в Києві та зустрічався з дівчиною. Але він як людина амбіційна прагнув більшого.

Його метою став всесвітній конкурс краси серед чоловіків у Перу. Він відмовився від багатьох речей, в тому числі і від стосунків. Богдан – переміг. Перемогу присвятив наставниці Саїді, яка найбільше вірила в Богдана та, на жаль, померла на передодні важливої події для хлопця.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Нагадаємо, як найкрасивіший чоловік став харківським ментом: Богдан Юсипчук про роль опера і спокусу одружитися

Як повідомляв раніше Знай.ua, зірка "Ментовських війн. Харків" відсвяткував день народження: фото найкрасивішого чоловіка світу

Також Знай.ua писав про те, що Богдан Юсипчук розповів про зйомки в серіалі “Ментівські війни. Харків": Я "сушусь" по-голлівудськи