В Івано-Франківську на вихідних згоріла машина, про це у соцмережі повідомив франківець Ігор Роп’яник.

Поліція висунула версію, що автівка загорілась від несправності в електриці. Очевидці інциденту мають на це свою думку. Вони здогадуються, що її навмисно запалили чи то від заздрощів, чи від того, що машина стояла в чужому дворі.

"Не можна залишити місто без нагляду навіть на короткий час! Поки був у вихідні на пленері, в сусідньому дворі спалили машину! Нічогенький такий мерседес…

Автівку спалили у дворі між вулицями Гаркуші і Підгірянки у ніч з суботи на неділю. Належить молодому подружжю, яке орендує квартиру в багатоповерхівці. Як розповіла одна із родичок постраждалих, однією із версій пожежників є самозаймання від несправності у електриці чи ще там щось… А я думаю, все-таки підпал. Поставили, бачте, машину у чужому дворі, ще й номери мають “круті” – просто слово, без цифр, от якийсь ідіот і висловив свою злість і заздрість (таких неадекватів тепер повно). До того ж, це район вокзалу, де нічне життя вирує", - йдеться у дписі.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Слідство запевняє, що жителям міста не варто переживати, це єдини випадок, а не діяльність бандитських угрупувань. І закликає слідкувати за своїми автівками.

Нагадаємо, вбивство голови Акимівської громади під Запоріжжям: після розстрілу копи знайшли купку попелу, що відомо про банду

Як повідомляв раніше Знай.ua, нічого святого: у Дніпрі чоловік обкрадав дитячі коляски

Також Знай.ua писав про те, що поліція назвала ймовірну версію пожежі в будинку Гонтаревої: "Ми не виключаємо навіть..."