Автором проекту є Віолетта Дутчак. Вона розповідає, що фільм особливий тим, що він має три "монотематичні" напрями: стрічка присвячена подіям 2013-2014 років на Майдані Незалежності у Києві. Відео для фільму використали – Руслана Ганущака, музичний супровід виконує квартет бандуристок "Ґердан".

"Унікальність проекту полягає у тому, що він не лише відображає історичні події, а такого жанру, як музичний телефільм, в нас дуже мало є прикладів, – каже Віолетта Дутчак. – Це є зразок, коли один колектив пробує взяти на себе відповідальну місію і виконати музичні твори, які би відповідали відеоряду – поєднати зорову і емоційну музичну складові".

Руслан Ганущак говорить, що головне завдання фільму зберегти історію та донести до людей її важливість.

"Нічого не закінчилось – боротьба продовжується. Сусід нікуди не дівся…" - розповів Роман.

Спонсорами фільму є Український культурний фонд. Стрічку хочуть представити широкому загалу, в кінотеатрі міста. Його аудиторія - це прогресивна молодь, якій не байдужа доля України.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Молодь, яка не пережила тоді тих подій, чула про них з уст інших людей. Ми хочемо нагадати і зберегти емоційну складову, пам’ять про Майдан, надію на те, що Україна є і вона буде", – додає Віолетта Дутчак.

Всіх охочих запрошують до перегляду нової стрічки про важливе, про те, що турбує наші серця і душі, щоб зрозуміти справжню ціну революції.

Нагадаємо, у Берліні відкрилася виставка про відчайдушну боротьбу України: артефакти з Майдану побачить весь світ

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальний фільм про Майкла Джексона отримав статуетку "Еммі": рідні поп-короля гнівно відповіли

Також Знай.ua писав про те, що фестиваль "Нове німецьке кіно 2019" оголосив програму