Чемпіонат Європи проходив у місті Софії (Болгарія). Змагання проходило з 399 учасниками, з них 10 дівчат були представлені у 10 вагових категоріях. Франківчанка Вікторія Фабуляк провела 4 поєдинки з представницями Латвії, Угорщини, Англії та фінальний поєдинок з представницею Італії. Мар’яна Кривоніс провела 3 поєдинки, а саме зі спортсменками Іспанії, Румунії та третій фінальний з представницею Турції, інформує преслужба ОДА.

Срібні призрки відзначили високий рівень проведення змагань та подякували команді і рідним, які підтримували у час підготовки та проведення змагань.

На сьогодні, дівчата є гідними суперниками та нічим не поступаються з хлопцями і займають лідируючі позиції, показуючи правильний, динамічний та красивий спорт. Не малу роль в цьому відіграють Заслужені тренера України - Сергій Данилів та ЗТУ Василь Кондрат.

Три перемоги на чемпіонаті світу здобули тренер з тхеквондо ITF - Олександр Дмитрув та його вихованець Валентин Слюсар у болгарському місті Пловдив.

Прикарпатські спортсмени показали себе, як кращі серед 1400 учасників із 82 країн світу. Перемога Валентина принесла команді України третє загальнокомандне місце серед 80 країн.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Валентин Слюсар виконав норматив майстра спорту України. Олександр Дмитрув здобув золото і бронзу в особистому та командному заліках за виконання формалізованих вправ (туль). Тренер виступав у ветеранській категорії від 40 років.

Провів пресконференцію заступник начальника управління спорту облдержадміністрації Костянтин Лисейко. Всіх призерів і чемпіонів змагань та їх тренерів, привітали, за те, що вони доклали максимум зусиль для цього результату, і побажав їм нових перемог.

Нагадаємо, українець Коростильов став чемпіоном Європи зі стрільби

Як повідомляв раніше Знай.ua, Golden man: Усик привітав Беленюка зі "Слуги народу" з яскравою перемогою на Чемпіонаті світу

Також Знай.ua писав про те, що Український плавець Романишин встановив унікальний рекорд