Моторошне вбивство сталось у одній із родин Франківщини.

У квартирі колишнього працівника правоохоронних органів після родинного частування чоловік схопився за пістолет та всадив шість куль у груди свого старшого брата. Трагедія сталась на очах у всієї багаточисельної родини. Свідками вбивства стали дружина молодшого брата та батьки загиблого.

Сім'я проживала у трикімнатній квартирі разом із власником - колишнім полковником міліції. Сусіди говорять, що відцієї сім'ї були одні проблем та неспокій.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Невістка, очевидиця трагедії, розповіла, що старший брат, 43-річний Русланмав намір побити батьків, бо перебував у стані алкогольного сп'яніння. Між братами розгорілася сварка і молодший, 36-річний Віктор, вихопив травматичний пістолет та шість разів вистрелив упритул в область грудної клітки Руслана. Дві останні кулі стали фатальними: зачепили легені і серце. Чоловік помер на місці.

Правоохоронці розповіли, що револьвер, з якого стріляв чоловік, знаходиться у вільному продажі і жодних дозволів на нього отримувати не варто.

Мати померлого чоловіка розповіла, що Руслан сильно зловживав спиртним. Неодноразово бив її до стану, коли допомагала лише реанімація, рік сидів у тюрмі, ламав їй руки, лаявся із сусідами та бився на вулиці.

За скоєне вбивство Віктора взяли під варту. Тепер йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Харкові домашній тиран довів жінку до реанімації — рятуючись від нього, вона стрибнула з четвертого поверху

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі засудили вбивцю, який згубив життя 95-пенсіонерові. Хлопцеві дали до 13 років позбавлення волі.

Також Знай.ua писав про те, що Роздільнянський райсуд виніс вирок місцевій жительці, яка вбила свою новонароджену дитину і сховала її під кришку дивана.