Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що у селі Марківці його брат Роман Марцінків скоїв наїзд на 68-річного чоловіка, місцевого жителя, який рухався пішоходним переходом.
"Сталася трагедія. У ДТП за участю мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 68-річний мешканець села Марківці Тисменицького району. Насамперед я висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх. Зараз головне завдання – дочекатися результатів розслідування. Це робота не емоцій, а фахівців",- коментує Руслан Марцінків.

Як стало відомо з правоохоронних органів, мікроавтобус Mercedes Sprinter, яким керував 36-річний житель Коломийського району Роман Марцінків, рухаючись дорогою в селі Марківці та не зменшуючи швидкості, скоїв наїзд на місцевого жителя, який у цей час переходив дорогу.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Чоловік отримав травми, не сумісні з життям та помер у кареті швидкої допомоги.

Пішохідний перехід, на якому сталася дорожньо-транспортна пригода, знаходиться безпосередньо біля школи, тож ним часто бігають діти та користуються дорослі мешканці села.

Нагадаємо, що у Словаччині трапилася смертельна ДТП за участю єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана Шашіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, в результаті аварії жінка-водій Chevrolet отримала травми

Також Знай.ua писав про те, що поліція Лондона вважає, що наїзд на ексголову Національного банку України Валерію Гонтареву - це випадковість.