На Франківщині на півтора року засудили рецидивіста, який поцупив ноутбуки у ломбарді.

Це вже шоста справа чоловіка, за яку він притягується до відповідальності.

Минулого року в листопаді чоловік обікрав ломбард, який знаходиться на вулиці Тролейбусна. Він зміг руками відігнути грати на вікні магазину, розбив скло та вдерся до приміщення. Там він поцупив ноутбуки, загальна вартість яких склала 31 740,66 грн.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Вчинивши шкоду, чоловік отямився та зрозумів що буде притягнений до відповідальності вже в шосте. Тому грабіжник викинув вкрадену техніку в місцеву річку.

На суді злодій покаявся та розповів всі подробиці інцеденту. Суд визнав його винним у скоєнні злочену, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік 6 місяців. Слова злочинця у суді виступили як пом'якшуючий фактор. Суддя зобов'язав чоловіка виплатити вартість усіх судових експертиз у сумі 3942 грн. Також горе-грабіжник відшкодував вартість завданих збитків потерпілій стороні - ломбарду.

Нагадаємо, що поклав речі в багажник і дав дьору: запорізький таксист оригінально грабує місцевих жителів.

Як повідомляв портал Знай.ua, японський касир Юсуке Танігучі обікрав понад 1300 відвідувачів торгового центру в місті Кото.

Також Знай.ua писав про те, що вдерлися в будинок і побили: двоє невідомих познущалися над господарем і втекли на його авто.