Юна франкївчанка потрапила до відомого видання книги про талановитих дїтей України. Книга носить назву "Енциклопедія дитячих талантів", її презентували минулої суботи, 7 вересня, у Києві в залі Українського дому. Це стало вже третім виданням, яке містить в собі інормацію про юні таланти країни.

"Енциклопедія дитячих талантів" — перший проект, який розповідає про талановитих дітей та їх досягнення в сфері вокалу, спорту, танцях, інтелектуальних здібностях. Видання створено для підтримки та популяризації дитячої творчості. Щороку в книзі приймають участь понад 300 дітей, які нагороджуються також спеціальними відзнаками «Найвидатніші діти» в рамках презентації книги.

Цього разу до списки талантів України увійшла і Діана Ткачук, яка проживає і навчається в Івано-Франківську. про те, що дівчинка увійшла до списку найкращих, повідомила мама школярки Тетяна Ткачук у соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"На цих вихідних у нас було дві важливі події: презентація енциклопедії дитячих талантів "Найвидатніші діти України" у Києві та весілля Остапа. Діанка звісно ж була на весіллі, але Тетяна Петракова передала нам нашу книгу і подарунки. Щиро дякуємо Вам за те, що підтримуєте талановитих дітей України", - прокоментувала жінка.

Нагадаємо, що Ukrainian Song Project зібрав відомих українських зірок

Як повідомляв портал Знай.ua, Прес-служба Львівської облдержадміністрації повідомила про нового чемпіона з пауерліфтингу, яким став львів'янин Віктор Гладкий.

Також Знай.ua писав про те, що Данилко Курілкін привіз додому три золоті медалі