За втрату військового майна та самовільний похід за територію військової частини, мешканця Івано-Франківська засудили на три роки позбавлення волі.

У Волновасі відбувся суд над мешканцем Івано-Франківська, котрого мобілізували до лав військових. Чоловік проходив службу у Маріуполі.

Через два місяці після початку служби чоловік зник з вечірньої перевірки. Згодом виявилося, що він самостійно покинув військову частину для того, аби вирішити свої власні справи.

Через місяць він опинився у військовій прокуратурі. Також він зізнався, що загубив військове майно на загальну суму 10 942 грн 60 коп.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У залі суду військовий зізнався, що порушив правила зберігання довірених йому на час проходження служби речей, тому вони зникли.

Військовослужбовця судили за двома статтями. 4 ст.407 КК України (самовільне покидання військової частини на час особливого періоду) і ч. 2 ст.413 УК України (втрата військового майна). Сумарно, за дві статті, військовослужбовець отримав покарання - 3 роки позбавлення свободи.

Як повідомляв раніше Знай.ua Генерали в ЗСУ: скільки діючих офіцерів служить в армії

Як писав Знай. ua Російські бойовики відкрили вогонь по десятку населених пунктів, Путіну плювати на "Тишу"

Раніше на Знай.ua Неймовірна сила і міць в одному відео: на Донбасі герої влаштували потужний погром ворогу, вся земля здригнулася