Освітянам Франківська розповіли про можливості педагогів у Європейському Союзі.

Відбулося це під час зустрічі вчителів міста із представництвом ЄС четвертого вересня.

Станіслав Корольков, що є менеджером інформаційної кампанії “Будуймо Європу в Україні” розповів присутнім про освітні програми, про те, що кожен бажаючий може поїхати на стажування до Європи, інформаційні ресурси Європи і проєкти, серед яких: Erasmus+, Марії Склодовської-Кюрі, Euraxess.

Корольков зауважив: “Ці проєкти передбачають гранти, нові можливості, подорожі. Наші освітяни мають знати про такі програми, що пропонує ЄС”.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Анастасія Захарченко, що була спікеркою, у свою чергу розповіла про проєкт eTwinning Plus, спрямований на шкільну освіту. “Платформа спрямована на залучення середніх шкіл України до єдиної європейської інтернет-мережі та обмін досвідом. Вчитель, зареєструвавшись, сам обирає тему і тривалість програми. Педагогу це допоможе реалізувати креативний підхід у навчанні, аби учню було цікаво”, – сказала пані Анастасія.

До eTwinning Plus від Івано-Франківщини наразі входять 77 вчителів і 37 шкіл.

Як повідомляв раніше Знай.ua Планшети замість підручників: як зміняться школи у 2019 та чи готові до цього прості українці

Як писав Знай. ua "Нехай продає насіння на базарі": після скандалу у школі Харкова українці знайшли іншу роботу вчительці

Раніше на Знай.ua Наймолодший міністр Гончарука: що відомо про Ганну Новосад у новому уряді