Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА інформує про те, що на Надвірнянщині трапилася ДТП. Автівка влетіла в дерево. Постраждало четверо людей. Водій загинув.

Подія трапилася 1 вересня о 17:00 в смт. Ланчині на вул. Незалежності. Автомобіль "Фольксваген Пассат", яким керував 36-річний водій з с. Красне Надвірнянського р-ну, виїхав за межі проїзної частини дороги вправо, де вчинив наїзд на огорожу та дерево.

Водій загинув на місці,адже отримані тілесні ушкодження були несумісні з життям. Його пасажири гр., 1993 р.н., жителька с. Красне, отримала тілесні ушкодження, гр., 1984 р.н., жителька с. Красне, отримала тілесні ушкодження, гр., 1989 р.н., жителька с. Красне, отримала тілесні ушкодження, гр., 1979 р.н., житель с. Красне, отримав тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Усі постраждалі наразі доправлені у Надвірнянську ЦРЛ. Труп направлено в морг Надвірнянської ЦРЛ.

Якщо ви стали свідком ДТП, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу, зателефонуйте 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua Тільки смерть розлучить: у моторошній ДТП загинуло подружжя, за життя двох українців борються лікарі

Як писав Знай. ua Жахлива аварія забрала багато життів, машини перетворилися на купу металобрухту: "довелося вирізати", фото

Раніше на Знай.ua Кривавий "поцілунок": смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих