Пельмешки є важливим складником морозильника майже в кожній родині. Це відмінний варіант вечері на випадок нестачі часу або втоми.

Однак, бачачи ціни в супермаркетах хочеться просто вити вовком. Але ніхто ж не забороняє нам зробити стратегічний запас, після якого ви забудете геть-чисто про магазинні заморозки.

Заморожені пельмені

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно 3 склянки;
  • Яйце 1 шт.;
  • Соль 1 ч.л.;
  • Олія раст. 3 ст.л;
  • Окріп 1 склянка (250 мл);

Начинка:

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще
  • Фарш яловичий 800 г;
  • Цибуля 300-500 г;
  • Сіль, перець, спеції на смак;
  • Вода 100-200 мл.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

У муку додаємо яйце, сіль, масло, перемішуємо, додаємо окріп, так-так, саме окріп, не теплу або гарячу воду, а саме окріп, все перемішуємо, і місимо тісто, борошно можна не підсипати, тісто не липне ні до чого, накриваємо і забуваємо на 10 хвилин, паралельно робимо начинку, якщо м'ясо селі, то можете не додавати воду, далі розкочуємо, і ліпимо пельмені, варимо 7-10 у підсоленій воді.

Пельмені, кадр з відео

Нагадаємо, що ідеальна консервація тільки з ним: рецепт простого яблучного оцту, який подарує дивовижний смак.

Раніше ми повідомляли, що найкращі фрикадельки тільки за цим рецептом: спагетті заграють за новим, якщо знати секрет.

Також не зайвими будуть три основні правила приготування курки: шансів зіпсувати м'ясо не залишиться.