У зв'язку з подорожчанням всіх продуктів в країні, українці почали шукати заміну тим, що вже полюбилися. Наприклад, гречка на початку війни коштувала під 90 грн і вище, зараз її ціна падає, але все одно "кусається".
А от сочевиця, яка не поступається по поживності хлібу та крупам, обійдеться приблизно в 50 грн за 500 гр. У складі багато корисних речовин та мало жиру, тому вона популярна серед тих, хто стежить за фігурою.
Ліза Глінська підказала, як швидко приготувати суп із сочевиці, який будуть їсти навіть найвибагливіші дітки та вся родина. Він стане чудовою першою стравою, а головне незатратною і смачною.
Маєтки та квартири на сотні мільйонів: ЗМІ розкрили, чим володіє Шуфрич від забороненої ОПЗЖ
Популярна каша стала знову дешевою: яку ціну пропонують українські магазини
Депутат облради привітав з днем народження колегу, який помер торік: "Позитивних емоцій"
Гороскоп на тиждень з 27 березня до 2 квітня для всіх знаків Зодіаку: Козероги без негативу, Леви в мінусі, а Овни ловлять Фортуну
Складові:
- 2.5 л води
- 300 г телятини
- 250 г сочевиці
- 1 морква
- 2 цибулини
- сіль за смаком
- петрушка
1. Відправляємо м'ясо у воду. Чистимо моркву. Відправляємо її до м'яса, чистимо і нарізаємо цибулю, відправляємо до м'яса. Додаємо сіль.
2. Відправляємо на плиту. Варимо 40 хвилин після закіпання.
3. Додаємо сочевицю. Варимо ще годину.
3. Забираємо м'ясо і моркву. Нарізаємо м'ясо, натираємо моркву. Відправляємо до бульону.
4. Додаємо петрушку. Кип'ятим ще 2 хвилини і готово!
Раніше ми писали про те, що тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, яка підійде і для салату
Як повідомляв Знай.ua, грузді та рижики вийдуть дуже ароматними: простий рецепт консервації грибів, про який ви не здогадувалися
Також портал Знай.ua писав, рецепт гарбузового пирога з сиром і без цукру: швидко, смачно і корисно