Вівсяне печиво популярне і вже давно улюблене багатьма. Воно продається скрізь, в який магазин ви не зайшли б, а спекти його самостійно дуже просто. Згодом його почали готувати з додаванням шоколаду, горіхів тощо.

Як приготувати незвичайне вівсяне печиво, яке зітре з пам'яті традиційне, розповіла блогерка Вікторія Дідус у соцмережі Instagram.

"Виходить не тільки смачно, а й корисно 👍🏻", - запевняє дівчина

Вівсяне печиво від Дідус, скріншот з відео

Складові:

Популярні новини зараз

Чому не можна включати всю техніку одразу після подачі електроенергії: прості правила

Готуємо велосипеди? Українцям відповіли, коли на заправках не залишиться бензину та солярки

Солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли обмаль часу на приготування

Боєць "закарпатських котлів" Микола Тищенко у столиці взявся паплюжити "Пункт незламності"

Показати ще
  • 150 гр вівсянки (довгого варіння)
  • 100 гр муки
  • 1 ч л ванільного цукру
  • 1 ч л розпушувача
  • дрібка солі
  • 100 г меду
  • 4 ст л олії або розтопленого вершкового масла
  • 1 яйце

Додатково до смаку:

  • 1/4 ч л кориці
  • 1/4 год імбир
  • 40 г шоколаду
  • 40 грам горішків

Процес:

  1. Поєднати всі сухі інгредієнти (вівсянка, борошно, розпушувач, сіль, ванільний цукор, кориця, імбир).
  2. З'єднати мед, яйце та розтоплене вершкове масло.
  3. Поєднати все це в однорідний стан і додати подрібнений шоколад та горіхи. Перемішати.
  4. Вологими руками сформувати кульки. Злегка пригорнути їх.
  5. Випікати в розігрітій духовці за 170*12-15 хв (залежить від духовки) до рум'яного стану.

Вівсяне печиво від Дідус, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ліза Глінська навчила українців розрізняти види кориці: улюблена пряність має багато "нюансів"

Як повідомляв Знай.ua, ховайте банки, щоб не з'їсти все до зими: рецепт ароматної солянки, яка стане улюбленою консервацією

Також портал Знай.ua писав, що смачні та ліниві сосиски в тесті, майже як у дитинстві: рецепт для великої компанії