В Україні щосили йде сезон консервації, а оскільки експерти попереджають про важку зиму, то господині та господарі з подвоєною силою взялися за справу.

Однією з улюблених страв у банці у багатьох є солянка. Тому ми поділимося рецептом із нашими читачами, який не забере багато часу, але забезпечить ситу зиму сезону 2022-2023.

Густа солянка у баночках – дуже зручний продукт, з неї можна приготувати багато смачних поживних страв.

Солянка, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 1,5 кг капусти;
  • 1,5 кг помідорів;
  • 1 кг огірків;
  • 1 кг цибулі;
  • 1 кг моркви;
  • 0,5 кг перцю;
  • 100 мл рослинної олії;
  • 100 мл оцту 9%;
  • 1 cкланка цукру;
  • 2 ст. л солі;
  • лавровий лист і чорний перець горошком за смаком.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

Не гірше квасолі та гороху: вчені довели користь картоплі та підказали, як її правильно вживати

Навіть природа на нашому боці: синоптик розповів про погоду в Україні у грудні

Перебої з поставками та ціновий колапс: соняшникова олія може повторити долю курячих яєць

Будемо ходити на відро: у Київраді готують українців до нових реалій у разі блекауту

Показати ще
  1. Капусти нашинкувати тонкою соломкою, моркву натерти на крупній терці, перець порізати соломкою, огірки і помідори порізати кубиками.
  2. Всі овочі помістити в ємність, ретельно перемішати, додати решту інгредієнтів, знову перемішати і варити близько години на сильному вогні, періодично помішуючи, до прозорості.
  3. Розкласти по стерилізованим банкам, закатати, перевернути, укутати і залишити до повного остигання.

Солянка, скріншот: YouTube

Все, ароматна солянка готова і дивіться, обережно: ховайте банки, щоб не з'їсти все до настання зими. Густа солянка у баночках – дуже зручний продукт, з неї можна приготувати багато смачних поживних страв.

Нагадаємо про найсмачніший пиріг із картоплі за кілька хвилин: бюджетний рецепт, який сподобається кожному.

Раніше ми писали про пишні та ароматні пончики, як у дитинстві: мінімум витрат, але максимум задоволення, рецепт.