З приходом осені все частіше хочеться сісти з чашечкою чаю під теплим пледом і поглинати cмаколики. Але якщо магазин далеко, а ввімкнулася повітряна тривога?

Ми допоможемо нашим читачам із цим питанням. Адже наш рецепт пишних та ароматних пончиків, який нагадують пампушки з пудрою з дитинства, нікого не залишать байдужим.

Народні пончики, скріншот: YouTube

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Яйця – 2 шт;
  • Молоко - 500мл;
  • Олія або маргарин – 125 г;
  • Цукор – 3 ст.л (пробувати);
  • Сіль – 1,5 літра;
  • Дріжджі сухі -11г (1 пачка);
  • Вода тепла – 0.5 склянки;
  • Борошно - стільки, щоб тісто не липло до рук (головне не забити його).

Пончики, кадр з відео

Популярні новини зараз

Не гірше квасолі та гороху: вчені довели користь картоплі та підказали, як її правильно вживати

Навіть природа на нашому боці: синоптик розповів про погоду в Україні у грудні

Як приготувати котлети без грама м'яса: ніхто навіть не здогадається

Солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли обмаль часу на приготування

Показати ще

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1.Молоко + вода (змішати, трохи нагріти, щоб було тепленьке) (можна просто воду додати добре теплу, майже гарячу) + цукор (спробуйте, щоб було добре солодке) + дріжджі. Все це перемішати та дати 15 хвилин ожити дріжджам. Додати потім яйця.

2. Додаємо Олію (трохи розтопити) + сіль - збити все це віночком!

3. Додаємо борошно поступово та заважаємо ложкою. Головне не забити тісто!

4. Накриваємо рушником, залишаємо на 1-1.5 години. Дріжджі люблять тепло, краще в тепле місце поставити.

5. Потім беремо тісто і розкочуємо завтовшки 1 см. Вирізаємо кухлем або чаркою кружечки. Смажимо в казані, Масла має бути достатньо, вони повинні плавати в ньому, щоб не торкалися дна. Смажимо на розпеченій олії!)

Ось наша смакота до чаю готова. Можна за бажанням посипати пудрою або ж полити варенням. Смачного.

Нагадаємо про найсмачніший пиріг з картоплі за кілька хвилин: бюджетний рецепт, який сподобається кожному.

Раніше ми повідомляли, що так капусту ви ще не їли: рецепт стейку з бюджетного овоча на заміну курячим ніжкам.