Влітку 2022 року багатьом українцям не вдалося поласувати херсонськими кавунами через війну, яку розпочала росія на чолі з путіним.

Частково перекрити потребу намагалися за рахунок ввезення імпортної ягоди, але через це ціна на улюблений продукт літа значно підскочила.

Звичайно, зараз ми можемо спостерігати зниження вартості кавунів через те, що гарбузові встигли в інших областях, але все ж таки вона вища, ніж минулого року.

Ціни на дині та кавуни, скріншот з відео

Саме тому потрібно максимально "відбити" свої гроші, використавши весь продукт. Для цього ми знайшли для наших читачів рецепт дивовижного та ароматного мармеладного варення з кавунових кірок, яке готується дуже легко.

Популярні новини зараз

Введення в Храм Пресвятої Богородиці 4 грудня: можна з'їсти риби, але не можна одружуватися, заборони великого православного дня

Алекс Топольський дізнається правду про дівчат, а сварка Саші та Вікі вийде на новий рівень: "Вона не вийде заміж"

600 тисяч гривень за "зараз проїдемо": українським водіям виписують новий штраф, догралися

Найдешевший спосіб обігріти оселю без опалення та світла: обійдеться менш ніж у 20 грн

Показати ще

Інгредієнти:

  • 2 кг кавунових кірок;
  • 1,5 кг цукру
  • часточки лимона

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1.Кавунові кірки очистити від верхньої зеленої шкірки і відокремити м'якоть від білої кірки, залишити трохи червоної частини кавуна, так буде красивіше.
2. Білу кірку розрізати на шматочки розміром 2-3 см. Помістити в каструлю, засипати цукром і поставити на вогонь.
3. Після закипання ставимо на мінімальний вогонь, додаємо лимонні часточки і варити 1.5 години, поки скоринки стануть прозорими. Стерилізуємо банки та розливаємо варення.

Кавунове варення, скріншот: instagram.com/cooks.story

Нагадаємо, як приготувати прості та смачні листівники з вишнею від блогера Дідус: всього 4 інгредієнти та 20 хвилин.

Раніше ми повідомляли про незабутній борщ із голубцями: рецепт, який влаштує українське свято шлунка.

Також не зайвим буде паштет за дві години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруху.