Спека навіть не збирається відступати від України, незважаючи на те, що літо добігає кінця. І хоча у багатьох із нас на душі все ще лютий, але переносити високі температури якось треба.

Якщо вам не допомагає лайфхак з "сходити в холодний душ і випити гарячий чай", то вам точно допоможе освіжаючий напій з бюджетного аґрусу. Це мохіто ви не забудете ніколи.

Вирощування аґрусу, Щоденник дачника / телеграм

Інгредієнти:

- Аґрус- 350-400гр;
- свіжа м'ята – 2 гілочки;
- лимон без шкірки - 2 кільця;
- вода (можна замінити спрайтом);
- Цукор – 200 гр (за смаком).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

Рано раділи: після незначного здешевлення ціни на яйця знову піднялися

"Вже з лютого...": що допоможе Україні зламати ворога, позитивний прогноз по зіркам

Про ранню весну можна забути: незважаючи на погодні рекорди у січні, зима ще покаже українцям свою силу

Ніколи не зможуть "грати на 2 фронти": жіночі імена, володарки яких не підуть на зраду

Показати ще

1. У банку насипаємо аґрус, додаємо пару кілочків лимона без шкірки, і додаємо кілька гілочок м'яти. Заливаємо окропом на 20 хвилин.
2. Потім воду зливаємо і доводимо до кипіння. Далі додаємо цукор і заливаємо окропом.
3. Закриваємо кришкою, перевертаємо та укутуємо до повного остигання. Мохіто виходить дуже смачним, без гіркоти, тому що у лимона ми прибрали шкірку.

Нехай вас не лякають високі температури за вікном, адже тепер ви достеменно знаєте, як впоратися з цією навалою. Також можна залишити напій на зиму та порадувати гостей за новорічним столом, згадуючи тепло літа.

Нагадаємо, як правильно смажити пельмені: простий рецепт улюбленої студентської страви за 15 хвилин.

Раніше ми ділилися паштетом за дві години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруху.

Також не зайвим буде рецепт пікантних та гострих огірків на зиму: консервувати тільки так.