У приготуванні сирників дуже важливо вибрати правильний сир, який не розтікається по сковороді, але не буде занадто сухим.

Звичайно, у кожного є свій, можливо навіть фірмовий, рецепт сирників, але спробувати щось нове не забороняється. Тим більше, коли в Україні сезон фруктів, які ідеально поєднуються із цією стравою на сніданок.

Пропонуємо нашим читачам ознайомитись із рецептом сирників в елементарному сметанному соусі.

Сирники, фото: ZAXID.NET

Інгредієнти:

  • Сир - 400 гр.
  • Жовток яйця – 2 шт.
  • Рисове борошно - 40 гр.
  • Вершки 20% - 250 гр.
  • Згущене молоко - 70 гр.
  • Яйце - 1 шт.
  • Лимон - 1/2 цедри

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Сир протерти через сито (брати однорідний пастоподібний, без зайвої рідини), додати до нього інші інгредієнти, змішати.
2. На припиленій мукою поверхні сформувати сирники.
3. Обсмажити на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох сторін до золотистої скоринки.
4. Для соусу змішати всі інгредієнти (цедру натирати самостійно, покупну не додавайте, інакше дасть гіркоту).
5. Духовку розігрійте до 180 °, покладіть сирники у форму, залийте соусом і заберіть в духовку на 15 хвилин.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, більше жодних котлет і тефтель: найправильніший рецепт фрикадельок з соусом, готувати інакше більше не будете.

Раніше ми повідомляли про незвичайне варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких.