Кондитер Єлизавета Глинська продовжує тему поєднання смаків різних фруктів.

Шеф-кухар радить використовувати ці поради у кулінарії, так що можна зробити звичайні страви більш насиченими та яскравими. Тож почнемо з яблука.

Єлизавета Глінська, фото: Instagram

Такий фрукт добре поєднується з манго, грушами, хурмою, гранатом, журавлиною, чорною смородиною. Груша чудово поєднується із родзинками, яблуками, чорною смородиною. Абрикос – з апельсином, сливою, персиком. Слива – з цитрусовими, абрикосами, вишнею. Хурма – добре з кумкватом, цитрусовими, грушами та яблуками. Банан - з манго, маракуєю, вишнею, папаєю, полуницею. Інжир – з грушею та цитрусовими, ожиною.

Виноград – любить цитрусові та персики. Лимон - можна додавати всюди, але найкраще поєднується з абрикосами, ягодами, вишнею, нектарином, сливами, грушами, тропічними фруктами та іншими цитрусовими. Лайм – з яблуками, ягодами, вишнею, сливами та тропічними фруктами. Апельсин – з вишнею, журавлиною, виноградом, хурмою, ананасом, інжиром. Грейпфрут – з іншими цитрусовими та тропічними фруктами. Кумкват – підходить для міксу з хурмою, сливами та ягодами. Мандарин – з вишнею, інжиром та тропічними фруктами. Ківі – любить яблука, цитрусові, манго та ягоди. Манго – з яблуками, бананом, ягодами, динею та цитрусовими. Диня – з ягодами та цитрусовими. Ананас – з іншими тропічними фруктами.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Ліза Глінська, фото з Instagram

Єлизавета Глинська наважилася скуштувати ананаса з огірком та базиліком і каже, що це справді смачно. Також кондитер написала про найпопулярніші поєднання ягід та фруктів: ківі, яблуко, банан, кокос, манго. Лимон, абрикос, вишня, груша, нектарин, сливи – чудове поєднання. Малина та персик, малина та манго, лайм та манго, вишня та малина, полуниця та банан, груша та чорна смородина, малина та ожина – кожне з цих найпопулярніших поєднань відомо всім дає яскравий смак.

Нагадаємо, найнезвичайніше варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких

Як повідомляв "Знай.uа", більше ніяких ватрушок та штруделів: цей ароматний рулет з вишнею та маком від блогерки Юлії Віліч підкорить ваше серце

Знай.ua писав, Наталія Фаліон з "Лисапетного батальйону" заманила українців цибулею, це смак на віки: рецепт супу, які не розчарує