Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився смачним рецептом соковитої курки у кисло-солодкому соусі, на який з нетерпінням чекали його шанувальники.

Для цієї страви потрібні такі інгредієнти: куряче стегно – 150 грам, сіль, перець, крохмаль – 10 грам, солодкий перець – 60 грам, цибуля – 30 грам, манго – 30 грам; для соусу потрібно: томатна паста – 50 мл, яблучний оцет – 20 мл, цукор – 30 грам, вода – 20-30 мл, кунжут, цибуля зелена.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

Спочатку наріжте шматочками куряче стегно, посоліть, поперчіть його та перемішайте для кращого смаку. Наріжте солодкий перець та манго невеликими шматочками. Візьміть сковороду, прогрійте її та полийте оливковою олією. Знову повертаємось до курячих шматочків. Їх потрібно посипати крохмалем та перемішати. Далі покладіть куряче м'ясо на сковорідку. Смажте до скоринки, потім на цю ж сковорідку покладіть порізані овочі.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Підсмажте їх трохи та викладіть. Знову на цю сковороду висипте томатну пасту, додайте воду, цукор, яблучний оцет. Перемішайте цю суміш та додайте шматочки манго. Перемішайте, потім додайте туди курку та овочі. Додати воду. Подавати страву можна з додаванням нарізаної зеленої цибулі та кунжуту. Смачного!

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків, якими можна буде хрумтити всю зиму.

Як повідомляв "Знай.uа", рецепт смачного вівсяного печива від зірки "МайстерШеф" Лізи Глинської : магазинне більше не підійде

Знай.uа писав, рецепт унікального морозива зі справжньою лавандою від блогерки Юлії Віліч : одна ложечка і ви забудете про пломбір