Великий відсоток українців через війну змушений був залишити свої будинки, де залишилося все кухонне начиння. Цілком імовірно, що хтось не має навіть духовки, але це не біда.

Ми підкажемо вам, як приготувати смачний і банановий пиріг на сковороді. А можливо, хтось не може вибудувати стосунки з духовками і уникає їх, тому не робить випічку. Усі ці проблеми зараз буде вирішено.

СКЛАДОВІ:

  • вершкове масло 40 гр;
  • цукор 40 г;
  • банан 3шт;

Для тесту:

  • яйця 2 шт.;
  • цукор 50 г;
  • вершкове масло 50 гр;
  • мука 160 гр;
  • сметана (або грецький йогурт) 100 г;
  • розпушувач 8 гр (пакетик);
  • сіль, щіпка.

Банани в "Фоззі", фото: Telegram

Популярні новини зараз

Київстар, Галичина, АТБ-Маркет та інші вже ділять Крим після повернення: "Ми своє резервуємо"

У Криму злетіла у повітря військова база: лунає повітряна тривога, почалася паніка

14-річна донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" налякала сумним виглядом та закликала не мовчати: "Приговорили до страти"

Маргарита Симоньян не приховує розчарування і натякнула росіянам на поразку в Україні: "Все пропало"

Показати ще

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Для тіста просто все змішати.
  2. На середньому вогні (5/9) розтоплюємо кубик вершкового масла, потім змішуємо з цукром і чекаємо коли трохи потемніє, кладемо банани і одразу ж зверху тонким струмком акуратно (щоб карамель зверху не сильно витекла) вливаємо тісто зверху.
  3. Накриваємо кришкою, ставимо на мінімальний вогонь 2/9 і кришку не відкриваємо, поки ви не побачите, що пиріг зверху схопився. Щоб перевірити трохи потрясіть сковорідкою, тісто має бути стійким і зверху сухим.
  4. Якщо раптом воно за 40 хвилин не схопилося, поставте на 3/9, або зачекайте ще 15 хвилин.

До речі, на газових плитах пиріг теж виходить, але може злегка прихопитися знизу, тому зменшіть його до мінімуму. Хоча, трохи "чорненькі" бананчики не псують смак цього божественного пирога.

Нагадаємо, вишня, цукор і вода - це все , що потрібно для літнього напою "Граніту": додайте краплю вина і перенесіться до Сицилії.

Раніше ми повідомляли найправильніший рецепт турецького несолодкого пирога Börek: Серкан Болат та Балі-бей вдадуться на запах.