Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився дивовижним рецептом вівсянки-різото із грибами.

Для того, щоб приготувати цю страву, нам знадобиться кілька основних інгредієнтів. Це стосується печериць - 50 грам, вішанок потрібно стільки ж. Звичайно ж, не обійдемося без вівсянки – 100 грамів, без води – 200 мілілітрів, без вершків – 50 мл. Залишилися лише пармезан – 20 грамів та сіль із перцем.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Ранок має бути добрим, а сніданок - смачним. Тому ловіть рецепт моєї улюбленої вівсянки. А ти з чим любиш вівсянку?", - пише Ектор Хіменес-Браво у публікації.

Ектор Хіменес-Браво зумів показати приготування лише за 40 секунд. Для початку він закидає печериці та вішанки на сковороду та обсмажує їх, злегка приправивши перцем. Потім додає олію, вівсянку та заливає все вершками. Перемішує. Потім на гарячу сковороду, туди ж, вирушає вершкове масло та тертий пармезан.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Страва викладається на тарілку і знову посипається сиром.

Пава та Ектор Хіменес-Браво, фото з вільних джерел

"Я все люблю! А особливо коли ви щось готуєте, а тим більше, що ми теж можемо приготувати це вдома", "А я давно хотів приготувати вівсянку з чимось вишуканим, дякую за рецепт", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство.

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко здивував найсмачнішими варениками - навіть бабуся такого не готувала

Знай.ua писав, рецепт найніжнішої котлети по-київськи від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського: "Класно і швидко"