Український шеф-кухар Євген Клопотенко знову тішить своїх передплатників новим рецептом.

Цього разу відомий фахівець із кулінарії вирішив поділитися рецептом незвичайних вареників із шовковицею та корицею.
Для вареничків нам потрібно: 500 г борошна, 250 мл теплої води, 1 яйце, 3 ст. олії, сіль, 500 г шовковиці, 1 ч.л. кориці, цукор.

Евгений Клопотенко, фото: Instagram

Для початку потрібно борошно з'єднати з теплою водою, яйцем, трьома столовими ложками олії та щіпкою солі. Замішує тісто і залишає на 20 хвилин відпочити. Берете 500 г шовковиці, додаєте чайну ложку кориці, перемішуєте. Це, власне, і є начинка. Потім ліпіть вареники та варіть у підсоленій киплячій воді 3-5 хвилин. Гарячі вареники посипаєте цукром. Вершкове масло або сметана – за бажанням та кохання. Смачного!

Євген Клопотенко. Фото: скриншот YouTube

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Мені такого бабуся ніколи не готувала, але коли я думаю про те, що їм вареники з шовковицею, то почуття, ніби готувала. І ніби їв я ці вареники з холодною сметаною спекотного липня в тіні під горіхом. Ось таку силу має їжа - вона іноді може створити спогади, яких ніколи не було. Просто воно таке тепле і приємне, що начебто завжди було частиною твого життя і може рятувати, коли трохи погано", - пише Євген Клопотенко.

Нагадаємо, Ліза Глінська з "МастерШеф" поділилася швидкими рецептами овочевих смаколиків : три палички виручалочки

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт найсмачнішого бутерброду від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: утриматися неможливо

Знай.ua писав, Євген Клопотенко поділився рецептом ідеального медовика для всіх господарок: такий солодкий, як і майбутня перемога