Відома українська кухар, яка брала участь у шоу "МастерШеф", зараз ділиться своїми секретиками з шанувальниками на сторінці в Instagram.

Ліза також почала вести свій Yotube-канал, де детально та покроково описує рецепти та способи приготування тієї чи іншої страви. Цього разу на своїй сторінці дівчина поділилася рецептами трьох солоних видів млинчиків.

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

Це рецепт млинці з кабачків, млинці з капусти, та млинці на дріжджах.

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

Сі Цзіньпіня можуть випхати у відставку: політолог пояснив, що це може змінити геть усе

Ексгравець "Динамо" Беньямін Вербич попався на зраді Альвіні та вживанні наркотиків: "На нього 2 країни дивиться, соромно"

Гречка продовжує стрімко дешевшати: які цінники виставили українські супермаркети

Бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян

Показати ще

Капустяні оладки. Для цієї страви слід взяти 700 г молодої капусти, 250 мл (1 ст) кефіру, 100 г (2 шт) яєць, сіль (за смаком), 1/2 ч.л. соди, 200 г (1 ст) борошна, зелень, та сонячникова олія. Для приготування капусту слід посікти.

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

ЩОб приготувати кабачкові оладки, слід взяти 1 кг кабачків чи цукіні, 150 г яйця (3 шт.), 300 г рибки (червоної чи білої), 500 г картоплі, 60-80 г борошна (2,5-3 ст. л.), сіль та рослина олія (для смаження млинців".

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

Дріжджові оладки готують з 200 мл молока (0,8 склянки), 5 г цукру (0,5 ч. л.), ванільний цукор (за бажанням), 2 г сухих дріжджів, 150 г борошна (6 ст. л. з гіркою), 20 мл олії (1 ст. л.) та дрібка солі. Також для смаження додатково слід мати олію.

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Ліза Глінська з "МастерШеф" показала, хто піднімає їй настрій, показуючи рожеве пузо.

Як повідомляв "Знай.ua" Ліза Глінська слізно звернулася до Бога, в надії бути почутою.

Також "Знай.ua" інформував, що Ліза Глінська з "МастерШеф" нагадала улюблену страву українців та показала свої вишеньки.