Влітку вже не так хочеться посьорбати теплого супчика, як взимку або восени через спеку. Тому в хід йде всіма улюблена "Окрошка".

Але в літній період також хочеться чогось зовсім легкого. А якщо спробувати зробити щось крутіше, ніж Окрошка? Наш суп "Мозаїка" точно сподобається любителям рибки та овочів. Він одночасно ситний і легкий і кожен член вашої родини точно попросить добавки.

Інгредієнти:

  • 300-500 г рибного філе;
  • 2-3 шт. моркви;
  • 2-3 шт. картоплі;
  • 1 шт. червоного солодкого перцю;
  • 1/3 ст. білого вина;
  • 2-3 ст. майонезу;
  • зелень, сіль – до смаку.

Супермаркет

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

Що в жодному разі не можна додавати до борщу: топ найгірших інгредієнтів

Макс Чмерковський розповів, як його змусили зробити найбільшу помилку в житті: "Я не люблю про це говорити"

Не пропустіть шанс зробити запаси: названо фрукт, ціна на який впаде вже скоро

Любитель молоденьких студенточок Михайло Поплавський вирішив повчити життю українців

Показати ще
  1. Філе риби нарізати кубиками, залити холодною водою та зварити бульйон. Рибу викласти, бульйон процідити.
  2. Моркву нарізати кружальцями, очищений від насіння солодкий перець – кубиками, картопля також нарізати кубиками.
  3. Викласти овочі в бульйон, посолити та варити протягом 10 хвилин.
  4. Потім влити біле вино в суп, поварити 5 хвилин. Готовий суп розлити на тарілках, прикрасити зеленню.
  5. Рибу подати окремо, полив її майонезом і прикрасивши гілочками петрушки. Смачного!

Спробуйте цей легкий рецепт і ви, можливо, більше не захочете варити "Окрошку", з якої дуже багато мороки.

Нагадаємо про рецепт ідеального плову в рукаві від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: кухня залишається чистою.

Раніше ми ділилися рецептом маріупольського борщу з бичками та томатами: ви більше не готуватимете інакше.

Також не зайвим буде рецепт знаменитих полтавських галушок із куркою від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського.