Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч людей.

Євген Клопотенко останнім часом ділиться актуальними рецептами різних солінь, адже сезон овочів якраз у розпалі. Раніше він розповідав, як законсервувати огірки з імбиром, а цього разу розкрив усі секрети ідеального маринування томатів. І цього разу без "родзинки" кулінара не обійшлося – він додав соєвий соус.

"Перш ніж починати боятися цієї ідеї подумайте, що соєвий соус - це просто штука, що посилить смак томатів. Все. На інше він не вплине", - додав Клопотенко.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Приготування:

Популярні новини зараз

Український король пародії Юрій Великий з "Кварталу 95" показав "теплу" зустріч путіна з кумом: "Медвечучело"

Соняшникова олія виросте в ціні: аграрії назвали низку причин

Фермери прогнозують зниження врожайності картоплі: чи загрожує українцям дефіцит і що буде з цінами

Гороскоп на тиждень 26 вересня-2 жовтня 2022 року: Водоліям успіх у фінансах, а Тельці схоплять "золоту рибку"

Показати ще

700г дрібних томатів (чері, коктейльні) ретельно вимиваємо і викладаємо в банку 700мл так, щоб чергувати з кропом (2 парасольки), петрушкою (3 гілочки), часником (3 зубчики), запашним перцем (3 горошинки) і лавровим листям (2шт).

У сотейник наливаємо 350мл води, додаємо столову ложку солі, столову ложку цукру та 2 столові ложки соєвого соусу. Треба це все прокип'ятити хвилину, додати столову ложку оцту (столовий, 9%), залити в банку з помідорами та щільно закрити простерилізованою кришкою.

Раніше ми писали про те, що після визнання ЮНЕСКО борщу українським, Клопотенко взявся за іншу смакоту: "Ваше завдання..."

Як повідомляв Знай.ua, рецепт знаменитих полтавських галушок з куркою від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського: "Смачно і дуже по-нашому"

Також портал Знай.ua писав, що рецепт ідеального плову в рукаві від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: кухня залишається чистою