MamaRika - відома українська виконавиця, дружина гумориста, капітана КВК "Одеські Манси" та одного з авторів "Квартал 95" Сергія Середи.

Вони вдвох є батьками прекрасного малюка, народженого у серпні 2021 року. Нині вона є дитиною війни... адже в Україну ще чотири місяці тому, 24 лютого вторглися рашисти, щоб "звільнити" нас від мирного неба над головою та всіх благ.

MamaRika. Фото: скрін youtube

Зараз красуня поділилася коротеньким рецептом, найсмачніших оладок для діточок - з кабачка чи батата, не має значення.

"Пізній сніданок сьогодні. Кабачок зглянувся над нами і дав поспати. Ви розірвали директ. Ловите рецепт", - пише MamaRika у публікації.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

MamaRika, скріншот: Instagram Stories

Кабачково-бататні оладки: на велику тертку кабачок/батат (або з чого ви хочете робити). Додаємо: одне яйце, столову ложку рисового борошна, трохи оливкової олії (можна будь-яка рослинна), на око кефіру дитячого. На лист викладаємо невеликими порціями та в розігріту духовку на 30 хвилин. У процесі один раз перевертаю, щоби запеклися рівномірно. Смачного!

MamaRika, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, MamaRika заявила, що окупанти обов'язково відчують всю міць жорстокої, але справедливої карми: "Бог є, він з нами"

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika блиснула пружними формами в спокусливому купальнику, Сергій Середа не стримав струмінь: "Зая"

Знай.ua писав, MamaRika в серці Ірпеня нагадала світові про страх, біль і величезну силу духу українських жінок у перші дні війни: "Повернути дітям"