Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.

Володимир Ярославський розкрив головні і дуже прості секрети приготування спаржі. Як зазначив кулінар, далеко не всім подобається даний продукт, а ось особисто він вважає, що ця рослина - справжній дар природи.

"Встигнути в останній вагон😂Сезон закінчується, але ви можете ще знайти на полицях ці гастрономічну смакоту!" - написав Ярославський.

Спаржа від Ярославського, скріншот з відео

Кулінар підказав, що спаржа відмінно поєднується з соусом бешамель і з ароматним сиром, її також можна додавати в салати і просто смакувати, попередньо обсмажити на вершковому маслі з голландським соусом.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

В її приготуванні немає нічого складного, всього два етапи:

  • Очищену спаржу відварити буквально 1 хвилину в добре підсоленій воді,
  • Відразу ж занурити в воду з льодом – щоб охолола.

Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво порадував рецептом незвичайних сирників: з кінзою і не на сковороді

Як повідомляв Знай.uа, Вова Ярославський приготував соковиті котлети з коропа і не забув поділитися рецептом: ідеально з пюре і огірочками

Також портал Знай.uа писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" поділилася рецептом ідеального пирога з вишнею: оцінять навіть самі прискіпливі бабусі