Зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шикарних сирників, який був знятий ще до початку повномасштабної війни проти рашистів.

Чоловік часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Для цього нам знадобиться жирний сир в кількості 350 грам, а також столова ложка борошна, 2 ст.ложки манки, 30 грам пряної зелені і два яйця. Для соусу потрібні сметана (200 грам), кінза (20 гр.), а ще лимонний сік (30 грамів) і сіль з перцем.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Ектор почав відео з демонстрації вже готової страви і того, як він її куштує. Згодом він все ж взявся за приготування. Кінзу потрібно дрібно нарізати, додати її до сметани і гарненько перемішати. Додати туди сік лимона і знову перемішати. Далі самі сирники-змішуємо сир, яйця, манку, сіль, пряну зелень. Все це перемішуємо і формуємо сирі сирники. Далі викладаємо їх на деко, на пергаментний папір. Відправляємо в духовку - але ось з температурою нічого невідомо.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво попросив українців у Європі не скиглити: "Вас прихистили..."

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Ярославський приготував соковиті котлети з коропа і не забув поділитися рецептом: ідеально з пюре і огірочками

Знай.ua писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" поділилася рецептом ідеального пирога з вишнею: оцінять навіть самі прискіпливі бабусі