Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився найкращим домашнім рецептом смажених гострих крилець, з яким ви забудете навіть про McDonald's.

Інгредієнти:

  • 1 кг крилець;
  • 30 г солі;
  • 1 літр води;
  • 0,5 чайної ложки меленого гострого червоного перцю (каєнський);
  • можна додати шрирачу.

Приготування:

Спершу розділяємо крильця по суглобу. Далі у воді розчиняємо сіль, додаємо перці й залишаємо на 6-8 годин у холодильнику. Потім дістаємо крильця, просушуємо їх від надлишкової води.

Володимир Ярославський, instagram.com/yaroslavskyi_vova

Популярні новини зараз

Росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними

В Україні різко подорожчали цукор та соняшникова олія: які ціни на популярні товари у супермаркетах

Дружина Григорія Решетника Христина показала, наскільки їй "всеодно" на вагітності: "Як може бути інакше"

Володимир Зеленський згадав загиблого друга з "Кварталу 95": "Дайте смердючої дешевої горілки"

Показати ще

Для приготування кляру окремо потрібно змішати:

  • 200 г борошна;
  • 100 г кукурудзяного крохмалю;
  • 1 ч ложку меленого червоного гострого перцю;
  • 2 чайні ложки пудри сухого часнику;
  • 1 чайна ложка сухого орегано;
  • 0,5 чайної ложки копченої паприки (за бажанням);
  • 0,5 чайної ложки суміші карі;
  • трохи солі

Тепер всі інгредієнти необхідно змішати і відділити 150 г суміші. Додати 200 г води, 1 яйце. Перемішати.

Володимир Ярославський, instagram.com/yaroslavskyi_vova

Приготування:

Крильця по одному окинути одразу у кляр, далі у борошно зі спеціями й добре запанірувати з обох боків і занурити у фритюр. Смажити потрібно на середньому вогні - 170 градусів. Так щоб маленька частина смажились приблизно 4 хвилини, а більша - 4,5. Далі викладайте їх на паперовий рушник або серветку, щоб вони увібрали надлишкову олію.

Володимир Ярославський наголошує: крильця мають бути готовими всередині - перевірте перші шматочки обов’язково! А для більшої хрусткості можна спробувати навіть без яйця.

Володимир Ярославський, instagram.com/yaroslavskyi_vova

Володимир Ярославський, instagram.com/yaroslavskyi_vova

Нагадаємо, найніжніші галушки від зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка: впорається навіть дитина

Також ми писали, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа

Нагадаємо, невгамовні українці "одружили" Вову Ярославського та Ольгу Мартиновську з "МастерШеф": "Злагода та любов"