Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.
Ектор Хіменес-Браво порадував шанувальників черговим рецептом. Цього разу кулінар розповів, як приготувати простий сезонний салат з овочів з додаванням горіхів, сиру і яблука, яке дає приємну кислинку. Крім того, всі процеси він зняв на камеру і особисто спробував свій шедевр в кінці.
Інгредієнти:
- Морква - 100 грам
- Кабачок – 100 грам
- Огірок – 100 грам
- Яблуко зелене - 50 грам
- Редиска – 20 грам
- Зелень (петрушка, кінза, м'ята, базилік) - 30 грам
- Твердий сир - 30 грам
- Волоський горіх - 15 грам
Заправка для салату:
Окупанти обрали наступну цiль для наступу на Донбас, ЗСУ вже відбили декілька атак
Тіна Кароль побувала в Україні, але її вже "зустріли" за кордоном: "Яка ж ти..."
ЗСУ атакували військові бази окупантів у Мелітополі, не матимуть чим воювати: "Колаборанти бояться виходити на роботу"
Петра і Марину Порошенків зловили в одному з найдорожчих готелів Лондона: закінчилося викрученими руками й зламаними нігтями
- Масло рослинне - 30 мл
- Лимонний сік - 20 мл
- Мед - 20 мл
- Сіль, перець
Ектор Хіменес-Браво зазначив, що зараз практично у кожного українця виникли фінансові труднощі через війну в країні, тому він зробив салат з найпростіших, але смачних інгредієнтів, які обійдуться не так вже й дорого.
Нагадаємо, рецепт ароматного полуничного джему від Ольги Сумської: "Знімаємо стрес біля плити"
Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа
Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, з чим можна поєднувати полуницю: від сметани до перцю з оливковою олією