Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.
Ектор Хіменес-Браво порадував шанувальників черговим рецептом. Цього разу кулінар розповів, як приготувати простий сезонний салат з овочів з додаванням горіхів, сиру і яблука, яке дає приємну кислинку. Крім того, всі процеси він зняв на камеру і особисто спробував свій шедевр в кінці.
Інгредієнти:
- Морква - 100 грам
- Кабачок – 100 грам
- Огірок – 100 грам
- Яблуко зелене - 50 грам
- Редиска – 20 грам
- Зелень (петрушка, кінза, м'ята, базилік) - 30 грам
- Твердий сир - 30 грам
- Волоський горіх - 15 грам
Заправка для салату:
Долар в обмінниках потихеньку зростає, але українців готують до гіршого: що буде з курсом у квітні
Акула цілком проковтнула дайвера, але він вижив і розповів, як це бути всередині хижака: "Мене почало сильно трясти"
Гороскоп на тиждень з 27 березня до 2 квітня для всіх знаків Зодіаку: Козероги без негативу, Леви в мінусі, а Овни ловлять Фортуну
Важкі випробування, а потім перемога: астролог розповів про складні часи для українців
- Масло рослинне - 30 мл
- Лимонний сік - 20 мл
- Мед - 20 мл
- Сіль, перець
Ектор Хіменес-Браво зазначив, що зараз практично у кожного українця виникли фінансові труднощі через війну в країні, тому він зробив салат з найпростіших, але смачних інгредієнтів, які обійдуться не так вже й дорого.
Нагадаємо, рецепт ароматного полуничного джему від Ольги Сумської: "Знімаємо стрес біля плити"
Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа
Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, з чим можна поєднувати полуницю: від сметани до перцю з оливковою олією