Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Цього разу Ектор Хіменес-Браво порадував шанувальників новим рецептом після довгої перерви. Починаючи з 24 лютого, з повномасштабного вторгнення росії, на його акаунті були публікації на підтримку українців і "звіти" про благодійну місію. І ось, кулінар несподівано розповів, як приготувати ту саму паляницю, але незвичайну, а з полуницею.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 90 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Йогурт без додавань - 200 грам
  • Олія - 120 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Борошно - 220 грам
  • Полуниця - 400 грам +1 ст. л. крохмалю

Форма роз'ємна - 20 см

Популярні новини зараз

Дзідзьо приділив особливу увагу Пономарьову у його день народження, а Зібров та Цибульська підтримали: "Обіймаю, Саня"

Регіна Тодоренко, яка народжувала при 3-річному синові, згадала, як зважилася на це вдома: "Це небезпечно"

Пропагандист Соловйов натякнув ЗСУ на нові цілі: розчарувався у "другій армії"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські зізналася, як побачила уві сні закінчення війни: названо можливі терміни

Показати ще

Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром і ванільним цукром.
  2. Додайте йогурт, олію, збивайте далі.
  3. Просійте борошно і розпушувач, збивайте.
  4. Застеліть форму пергаментом, змастіть вершковим маслом або олією.
  5. Виливаємо половину тіста.
  6. Помиту полуницю ріжемо на 4 частини, обвалюємо у крохмалі, викладаємо половину полуниці.
  7. Виливаємо решту тісто.
  8. Зверху викладаємо полуницю, що залишилася.
  9. Випікаємо 1 годину при температурі 160 градусів.

"Готуйте паляницю, пригощайте військових, принесіть в найближчу лікарню. Підтримуйте один одного! Ми переможемо!" - додав кулінар.

Рецепт паляниці з полуницею від Ектора Хіменес-Браво, Instagram

Нагадаємо, простий рецепт оладок з кабачків від вагітної фіналістки СМПУ Вікі Маремухи: їсть навіть французький принц

Як повідомляв Знай.uа, Анна Саліванчук поділилася рецептом смачного обіду для любителів кулінарних експериментів: "Пропоную урізноманітнити раціон"

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів, що можна приготувати з продуктів з гуманітарної допомоги: "Їсти смачно - важливо"