Відома українська актриса, зірка "Оодного разу під Полтавою" Анна Саліванчук поділилася рецептом смачного обіду для тих, хто любить експериментувати на кухні. Як готувати страву вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Саліванчук розповіла, як готувати піту з телятиною та овочами. Вона зазначила, що приготувала цю страву для своїх синів і чоловіка, і отримала високі оцінки, тому вирішила поділитися рецептом і з шанувальниками.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Коржик:
* борошно 370 гр
* вода 200 мл
* рослинна олія 2 ст. ложки
* сіль 1 ч. ложка

Начинка:
телятина 500 гр
•цибуля
•зелень
•листя салату
•помідор

Популярні новини зараз

Інспектори показали, як працює "огидний" ресторан фаст-фуду: калюжі щурової сечі та фекалій

Дзідзьо приділив особливу увагу Пономарьову у його день народження, а Зібров та Цибульська підтримали: "Обіймаю, Саня"

Колишня Потапа Ірина Горова в ефектній сукні розповіла про дорослі захоплення родом із дитинства: "Наповнює мою дівчинку"

Даша Астаф'єва закликала росіян не розслабляти "булочки" після вибухів у Криму: "Пігодогі, набирайте побільше води"

Показати ще

Соус:
• сметана 200 гр
огірок 1 шт.
• часник 1 зубчик
•петрушка
• сіль 1 ч. ложка

"Замісити тісто і покласти в пакет на 30 хвилин. Потім розділити на 8 рівних частин, сформувати кульку і розкачати в корж діаметром приблизно 16-17 см. Обсмажити на сухій сковороді з обох сторін і потім ще раз. Пропоную вам таким смаколикам урізноманітнити свій раціон", - поділилася Саліванчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".

Також наш портал повідомляв, дружина Григорія Решетника Христина зізналася, що робила протягом 3 місяців війни: "Мене охопив такий вселенський страх".

Крім того, наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".