Відома українська актриса, зірка "Оодного разу під Полтавою" Анна Саліванчук поділилася рецептом смачного обіду для тих, хто любить експериментувати на кухні. Як готувати страву вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Саліванчук розповіла, як готувати піту з телятиною та овочами. Вона зазначила, що приготувала цю страву для своїх синів і чоловіка, і отримала високі оцінки, тому вирішила поділитися рецептом і з шанувальниками.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Коржик:
* борошно 370 гр
* вода 200 мл
* рослинна олія 2 ст. ложки
* сіль 1 ч. ложка

Начинка:
телятина 500 гр
•цибуля
•зелень
•листя салату
•помідор

Популярні новини зараз

Хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин

"Нафтогаз" закликав зробити це до 5 жовтня: хто не встигне – пошкодує

Головні новини за 21 вересня: "поранення" Олени Зеленської, посилення мобілізації в Україні та заборона на виїзд за кордон

Перша Леді Олена Зеленська була поранена після прильоту до США: під час виступу президента в ООН все було видно

Показати ще

Соус:
• сметана 200 гр
огірок 1 шт.
• часник 1 зубчик
•петрушка
• сіль 1 ч. ложка

"Замісити тісто і покласти в пакет на 30 хвилин. Потім розділити на 8 рівних частин, сформувати кульку і розкачати в корж діаметром приблизно 16-17 см. Обсмажити на сухій сковороді з обох сторін і потім ще раз. Пропоную вам таким смаколикам урізноманітнити свій раціон", - поділилася Саліванчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".

Також наш портал повідомляв, дружина Григорія Решетника Христина зізналася, що робила протягом 3 місяців війни: "Мене охопив такий вселенський страх".

Крім того, наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".