Фіналістка шоу "Супермоделі по-українськи " і улюблениця жителів нашої країни Вікторія Маремуха дуже скоро вперше стане мамою.

Дівчина знає, як важливо для будь-якої вагітної жінки харчуватися правильно, щоб не нашкодити своїй дитині. Але ж так хочеться їсти не тільки правильну, але і смачну їжу. Але у самої Вікі завжди припасені секретні рецепти, як наприклад оладки з кабачків.

Вікторія Маремуха з чоловіком. Фото: Instagram

Оладки з кабачків - дійсно ідеальна страва: це і корисно, і ситно, просто і швидко в приготуванні і неймовірно смачно. Своїм рецептом такої страви поділилася фіналістка другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи" (Новий канал) Віка Маремуха.

"Скоро почнеться сезон кабачків, а значить, всі зможуть готувати прості і швидкі страви. Щоб зробити смак більш цікавим, спробуйте додати до сметани сир дорблю і перемішати — подавайте такий соус разом з оладками, буде пікантно", - порадила Віка.

Популярні новини зараз

Колишня Позитива з "Время и Стекло" показала, як доводиться спати на тротуарах: "Люблю життя"

Олександр Еллерт із "Холостячки" замкнувся в телефонній будці з Андрієм Рибаком і зробив йому приємно: "Від душі"

Пропагандист Соловйов натякнув ЗСУ на нові цілі: розчарувався у "другій армії"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські зізналася, як побачила уві сні закінчення війни: названо можливі терміни

Показати ще

Інгредієнти:

• кабачок-2-3 шт.;

• борошно – 2 ст. л.;

• яйце – 1 шт.;

• часник-1 зубчик;

• сіль - за смаком;

• кріп-щіпка;

• рослинна олія - для смаження;

• сметана - для подачі;

• сир дорблю (або інший сир з цвіллю) – за бажанням.

Кабачки, скріншот: Youtube

Спосіб приготування:

1. Кабачки очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Підсолити і залиште на 10 хвилин випустити сік.

2. Відіжміть виділений сік.

3. Додайте борошно, яйце і часник, натертий на дрібній тертці. Щіпку дрібно нарізаного кропу додайте до маси і перемішайте.

4. Викладіть ложкою невеликі оладки на розігріту з рослинним маслом сковороду. Смажте на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку, поки вони не стануть рум'яними.

5. Подавайте зі сметаною або сметанним соусом з дорблю. Смачного!

Нагадаємо про правильний рецепт салату "Гранатовий браслет", як викладати шари.

Раніше ми повідомляли, що Євген Клопотенко розповів, що можна приготувати з продуктів з гуманітарної допомоги.

Також вам стане в нагоді рецепт меду з бузини від шефа "На ножах" Алекса Якутова: запашне і смачні ласощі з квітів.