Відомий кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко вирішив розповісти українцям, як приготувати щось смачненьке з продуктів з гуманітарної допомоги. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У зв'язку з бойовими діями багато українців опинилися в складному становищі і змушені отримувати гуманітарну допомогу. Євген Клопотенко вирішив розповісти, як навіть з обмеженим набором продуктів приготувати щось смачне, щоб порадувати себе в цей непростий період.

Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube

Кулінар в першу чергу дізнався у профільних організацій, які продукти отримують українці в рамках гуманітарної допомоги і дав рекомендації, що і як готувати, щоб було смачно. Клопотенко зазначив, що їсти смачно дуже важливо, а принцип "з'їсти що-небудь" йому не подобається.

"Я подумав, що потрібно дати рішення про те, як і що готувати з продуктів гуманітарної допомоги. Щоб не просто щось, я знаю, що багато хто так ставиться до їжі, але мені такий принцип не подобається. Їсти смачно-важливо, тому що це дуже про відчуття життя. Отже, я звернувся до організацій, які забезпечують українців гуманітарною допомогою, щоб дізнатися, які конкретно продукти за своєю специфікою є всередині наборів. Щоб пояснити, як їх готувати так, щоб було добре. Перший випуск про те, як зробити з макаронів і рибних консервів смачну пасту. Відео вже у мене на каналі, дивіться за посиланням у профілі", - зазначив Клопотенко.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Раніше Знай писав, Анна Саліванчук звернулася до матерів героїчно загиблих українських воїнів: "Ніжні і болючі слова".

Також ми повідомляли, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про виживання в заблокованому в Маріуполі: "Пили воду з батарей".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona поділилася з українцями кумедною мудрістю життя: "Якщо тобі здається..."